Grenreol | Markedet bedste grenreoler fra ELVEDI | MAS-Høvik

Velkommen til MAS-HØVIK

Varmgalvaniseret grenreol opstilling med tag!

Grenreoler

Velkommen til MAS-HØVIK

Kompakthal med sidelæsser!

Velkommen til MAS-HØVIK

Dobbelt grenreol - kapacitet 2x4 tons pr. stamme!

Velkommen til MAS-HØVIK

Varmgalvaniseret dobbelt grenreol!

Velkommen til MAS-HØVIK

Langgods - en selvbærende grenreol hal

Grenreol

Grenreoler anvendes til opbevaring af alle former for langgods, og ses i høj grad i trælastbranchen samt stålbranchen, hvor man typisk arbejder med lange emner. Langgodset placeres på et antal grene, som tilsammen danner en hylde. Opbevaring på grenreoler giver en optimal mulighed for nem ind- og udlæsning af lange emner.

Vi tilbyder grenreoler som både enkeltsidet og dobbeltsidet, og vores reoler er designet så en enkeltsidet stamme altid efterfølgende kan ændres til dobbeltsidet. Du opnår derfor højest mulig fleksibilitet, hvis du køber grenreoler hos MAS-HØVIK A/S.

 

ELVEDI grenreol - kvalitet og design!

MAS-HØVIK A/S har eneforhandlingen af ELVEDI produkter i Danmark. ELVEDI er en af Europas førende producenter af grenreoler og øvrige specialprodukter til langgods- og pladeopbevaring.

ELVEDI har opbygget en specialistviden på dette område, og er i dag i stand til at levere alt fra små, enkle opstillinger til store specialopstillinger med bl.a. integreret tagkonstruktion.

 

MAS-HØVIK A/S har leveret opstillinger af genreoler til en række forskellige brancher, heriblandt specielt trælastbranchen og jern- og metalbranchen. Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 8686 2655 for en snak om mulighederne og et uforpligtende tilbud.

 

 

ELVEDI kan være med, hvor andre melder pas!

ELVEDI systemet er konstrueret, så det har mulighed for at optage og håndtere meget kraftige belastninger - systemet skræddersys præcist til kundens behov.

 

På den måde får du som kunde, det der svarer til dit behov. Du betaler således ikke for en overflødig overdimensionering, men får reoler, der er dimensioneret fuldstændigt efter dine behov.

Se mere om dimensioneringsforhold her !

Følgende nøgleord er kendetegnende for ELVEDI grenreol:

• Konkurrencedygtigt produkt
• Stort fokus på sikkerhed
• Kvalitet fra materialevalg til produktion – et produkt med lang holdbarhed!
• Overfladebehandling i høj kvalitet, varmgalvaniseret eller pulverlakeret
• Højdejustérbare grene for hver 76 mm
• Stødabsorbering indbygget i fod (model SM og HRZ)
• Valgfrie optioner; løst endestop, inddelingsstifter, tværbjælker for pallelagring, hylder, tag m.m.
• Stort standardprogram med kort leveringstid

Uanset hvad behovet er - både set i forhold til opstilling og dimensionering - så findes der en løsning med ELVEDI systemet. Det er et yderst fleksibelt system udført i materialer af høj kvalitet, der kan sammensættes på et utal af måder.

Markedets mest solgte grenreol:

Grenreolen fremstilles på en tysk fabrik, hvor fabrikken alene producerer grenreoler. På grund af, at fabrikken alene har valgt at specialisere sig i grenreoler, er der tale om et produkt, der er gennemført ned til mindste detalje, hvilket også er årsagen til, at de fleste kunder vælger vores grenreoler.

Stort produktprogram:

Produktprogrammet spænder meget vidt hvad angår såvel højder som belastninger. Grenene kan højdejusteres i intervaller af 76 mm, og justeringen foregår uden brug af værktøj. Krydssæt til bestemmelse af afstanden mellem stammerne leveres i afstande med spring på 50 mm. Stammerne kan leveres i alle højder, og som standard kan grene leveres op til en længde på 2500 mm. Det store program giver en unik mulighed for at lave en skræddersyet kundeløsning. Der findes ligeledes et stort tilbehørsprogram, som f.eks. stødabsorberende frontbeskytter på stammefoden. Aftagelige endestop på grene og fødder. Inddelingspinde på grene. Montering af tværbjælker eller gitterriste mellem grene, for mulighed for palleoplagring eller andre mindre emner.

Grenreoler som en integreret del af bygningskonstruktionen:

Udover almindelige opstillinger i haller tilbyder vi også, at vores grenreoler kan udgøre den bærende del i en bygningskonstruktion, og du undgår derfor bygningsspær og søjler. Går du derfor i byggetanker, hvor hallen skal indeholde langgods placeret på grenreoler kan vi alternativt tilbyde en komplet løsning.

Stor erfaring og ekspertise:

Vi har gennem mange år, og salg af et meget stort antal projekter, oparbejdet en stor erfaring og ekspertise i løsninger til langgods. Lad vores erfaring komme dig til gode! Vi tilbyder hjælp til korrekt dimensionering og indretningsforslag, ganske uforpligtende!

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 8686 2655, og lad en af vores erfarne konsulenter rådgive og hjælpe med at finde frem til den helt rigtige løsning!