Mezzaniner | Mezzanin / Indskudt etage for ekstra lagerkapacitet
#E8E4E3

Velkommen til MAS-HØVIK

Vi har ALT i lagerindretning

Velkommen til MAS-HØVIK

Langgods - en selvbærende grenreol hal

Velkommen til MAS-HØVIK

Behov for et professionelt smalgangslager?

Velkommen til MAS-HØVIK

Stort program indenfor personaleomklædning 

Velkommen til MAS-HØVIK

Shuttlesystem - Kompaktlagring med fleksibilitet

Indskudt etage - Mezzaniner

UDNYT LOFTSHØJDEN – FORØG DIT GULVAREAL:

En indskudt etage / Mezzaniner er en nem og effektiv merudnyttelse af eksisterende lokaliteter. En mezzanin giver prisbillige, ekstra kvadratmeter ved at udnytte loftshøjden. Det er en mulighed for at skaffe en ekstra etage og ekstra lagerkapacitet, uden at skulle bygge ud.

STOR SPÆNDVIDDE – STOR BELASTNING:

Vores Mezzaniner / indskudt etage er en skræddersyet, modulbaseret løsning. Derfor er det muligt for os at tage hensyn til individuelle ønsker og behov. Vi kan således tilgodese ethvert behov til spændvidde og belastning, når vi udarbejder et tilbud.

TRAPPER, RÆKVÆRK OG GULV:

En Mezzanin udføres med trapper med 45 graders stigning samt skridsikre trappetrin. Rækværk kommer med hånd-, knæ- og fodliste. Gulv kan tilbydes i kvalitetsspånplade eller krydsfiner med skridsikker overflade samt alternativt i en gitterristkonstruktion.

ENKEL OG HURTIG MONTERING:

Når først tegningerne og konstruktionen er helt på plads og aftalen er indgået, så går det hurtigt med at få udvidet lagerkapaciteten. Det er både enkelt og hurtigt at montere en Mezzanin, så når først aftalen er på plads, kan du have ekstra lagerplads indenfor meget kort tid.

Sikkerhedsluse

SIKKERHEDSSLUSE
Yder optimal sikkerhed.
Står aldrig åben, men er
alligevel altid klar til brug.


 Vores erfarne konsulentstab står gerne til rådighed med opmåling, tegningsforslag og praktisk vejledning, således at den mest optimale løsning opnås. Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 8686 2655, og få en snak om mulighederne og et uforbindende tilbud.

Ring og hør nærmere !