Lagerautomater - Mecalux Lagerautomater
#E8E4E3

Velkommen til MAS-HØVIK

Vi har ALT i lagerindretning

Velkommen til MAS-HØVIK

Langgods - en selvbærende grenreol hal

Velkommen til MAS-HØVIK

Behov for et professionelt smalgangslager?

Velkommen til MAS-HØVIK

Stort program indenfor personaleomklædning 

Velkommen til MAS-HØVIK

Shuttlesystem - Kompaktlagring med fleksibilitet

MECALUX Lagerautomater

 .
.
.

.

Vi lever i en tid med stadige forandringer. Udviklingsevne, virksomhedsånd og konstant satsning på ny teknologi og arbejdsprocessor er i dag vigtigere end nogensinde tidligere for at realisere virksomhedens mål og visioner. Mange virksomheder vil ved en investering i MECALUX lagerautomater opnå kapacitetsoptimeringer, omkostningsreduktion samt en væsentlig forbedret lagerstyring.

MAS-HØVIK har forhandlingen af MECALUX lagerautomater i Danmark.

MECALUX er blandt verdens største producenter af såvel konventionelle samt automatiserede lager løsninger.

Til forskel fra de fleste lagerautomater har Mecalux også sin egen udviklede WMS - Warehouse Management System, der kan håndtere alle komplekse produkter samt logistiske problemstillinger. Det vil sige, at systemet kan styre såvel lagerautomater, miniloads, kranlagre samt konventionelle lagre for optimering af arbejdsgange. Alle muligheder indenfor samme platform!!

Ved anskaffelse af lagerautomater er det springende punkt, hvilken styring og WMS der følger produktet. Ofte ses det, at det er små simple systemer med meget basale funktionaliteter. En investering i en lagerautomat foretages for at optimere og effektivisere sit lager, og så må man ikke være begrænset af en simpel styring, der f.eks ikke kan håndtere batchplukning eller tilslutning af put-to-light og pick-to-light systemer. Man skal sørge for at investeringen giver den fulde gevinst!

WMS'en fra MECALUX er windows baseret og udviklet så der på meget enkelt vis kan skabes integration til dit ERP system. Brugerfladen er imødekommende for brugeren, og så er det muligt at skifte mellem mange forskellige sprog, herunder selvfølgelig også dansk.

De mange års know-how viser sig tydeligt ved et meget stort produktprogram og med løsninger udviklet til et stort antal brancher, der hver har sine specifikke behov for netop at nå den optimale løsning.

På de følgende sider er der mere dybdegående information om automaterne.