Stolpebeskyttere til beskyttelse af pallereoler hos MAS-HØVIK A/S

Velkommen til MAS-HØVIK

Kraftige truckværn til enkelt- og dobbeltreoler samt i speciallængder!

Velkommen til MAS-HØVIK

Vi afskærmer og opmærker iht. gældende lovgivning!

Velkommen til MAS-HØVIK

Vi tilbyder et bredt program indenfor rygnet samt andre net afskærmningsopgaver!

Velkommen til MAS-HØVIK

Specialister i afskærmning af vægge, maskiner, tekniske installationer m.v.

Velkommen til MAS-HØVIK

Kraftige truckværn - også til udendørs anvendelse!

Stigebens- og stolpebeskyttere

Ét af faremomenterne på det arbejdende lager er det kørende materiel samt håndteringen af det oplagrede gods. Vi må erkende, at intet kan stoppe en truck i dynamisk bevægelse, - og slet ikke en fritstående pallereol.
Derfor har vi udviklet en hel række af nødvendige sikkerhedsdetaljer, som alle medvirker til at mindske risikoen ved eventuelle påkørsler af reoler.

Stolpebeskyttere monteres i gulvet med ekspansionsbolte omkring stigebenene. Stolpebeskytterne har monteringsmæssigt ingen forbindelse med reolen, og en eventuel påkørsel vil derfor ikke overføre de reaktioner som en koalition vil medføre til reolen. 

Stigebenbeskyttere anvendes til at beskytte en større flade af stigebenet, og anvendes typisk, hvis man erfaringsmæssigt ved, at et område på stigebenet er udsat. Stigebenbeskyttere monteres direkte på stigebenet, og en eventuel koalition overføres derfor direkte til reolen.

Kontakt vort serviceteam og lad dem udføre et kvalificeret sikkerhedseftersyn af dit lager. Vi kan træffes på tlf. 8686 2655.