Truckværn | Effektiv beskyttelse til dine lagerreoler

Velkommen til MAS-HØVIK

Kraftige truckværn til enkelt- og dobbeltreoler samt i speciallængder!

Velkommen til MAS-HØVIK

Vi afskærmer og opmærker iht. gældende lovgivning!

Velkommen til MAS-HØVIK

Vi tilbyder et bredt program indenfor rygnet samt andre net afskærmningsopgaver!

Velkommen til MAS-HØVIK

Specialister i afskærmning af vægge, maskiner, tekniske installationer m.v.

Velkommen til MAS-HØVIK

Kraftige truckværn - også til udendørs anvendelse!

Truckværn

Ét af faremomenterne på det arbejdende lager er det kørende materiel samt håndteringen af det oplagrede gods. Vi må erkende, at intet kan stoppe en truck i dynamisk bevægelse - og slet ikke en fritstående pallereol. Derfor har vi udviklet en hel række af nødvendige sikkerhedsprodukter, som alle medvirker til at mindske risikoen ved eventuelle påkørsler af reoler.

Et af de vigtigste sikkerhedsprodukter er truckværn.

Vores truckværn er ekstra stærke

MAS-HØVIK A/S har udviklet et specielt stærkt truckværn, som forankres til det underliggende gulv med ekspansionsbolte. Truckværnet monteres ved alle frie gavlender og i gennemkørsler.

Truckværnet leveres som standard i 2 længder til henholdsvis enkeltreol og dobbeltreol. Herudover leverer vi ofte specialtilpassede løsninger.

Vores truckværn overholder naturligvis de gældende standarder. De er derfor 400 mm høje og lukkede fra gulv til top.

Kontakt os for mere information

Ønsker du at få mere at vide om vores egen designede truckværn, eller ønsker du at få mere at vide om mulighederne for at sikre dine reoler og dit lager mod skader med effektive sikkerhedsprodukter, så er vores serviceteam klar ved telefonerne.

 

Kontakt vores dygtige og erfarne serviceteam, og lad dem udføre et kvalificeret sikkerhedseftersyn af dit lager. Du kan kontakte vores serviceteam på tlf. 8686 2655 - vi er altid klar på at lave en aftale om at komme ud og rådgive om, hvordan du sikre dit lager og dit gods bedst muligt mod skader.