Filebænk | Filebænke med stort tilbehørsprogram
Treston filebænk

Filebænk - Treston filebænke

Vi forhandler filebænke fra TRESTON, som har et bredt sortiment af møbler og udstyr til indretning af arbejdsstationer. TRESTON har et omfattende møbelprogram, der til fulde dækker industriens behov for møbler og forskelligt tilbehør.

Få en professionel og veludstyret filebænk, som lever op til gældende krav og standarder.

 

Industrimøbler fra TRESTON:

 

  • er ISO 9001 kvalitetsgodkendte
  • er ergonomisk rigtigt udformede
  • opfylder GS-sikkerhedskravene

Filebænk med hulplader, ophængskroge mv.

 

Der er naturligvis forskel på, hvad man skal bruge af udstyr alt efter på hvilken type arbejdsplads, filebænken skal bruges. Vores filebænke kan fås med alle former for tilbehør, og fås med både hulplader og ophængskroge. Der er således mulighed for at få den mest optimale bænk, uanset om den skal stå på et autoværksted eller skal bruges af en snedker.

Professionel rådgivning om filebænke

 

Hos MAS-HØVIK A/S har vi over 25 års erfaring med værkstedsindretning og inventarløsninger til værksteder. Vi har mange års erfaring med at rådgive og vejlede i forhold til valg af møbler og udstyr til værksteder indenfor alle brancher.

 

Vi kender de forskellige love og regler, der skal overholdes i forhold til sikkerhed og arbejdsmiljø. Samtidig - og mindst ligeså vigtigt - har vi stor viden om, hvad der fungerer godt i hvilke brancher. Der er forskel på mennesker og opgavetyper. Derfor er det vigtigt at vide, hvad der skal til for, at en given opgave overhovedet kan udføres ved filebænken, og hvordan den der skal udføre opgaven helst skal have indrettet bænken, for at have et godt arbejdsmiljø.

 

Denne viden har vi hos MAS-HØVIK A/S. Brug derfor vores mangeårige erfaring ved at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 8686 2655, og lad en af vores erfarne konsulenter udarbejde et uforbindende og konkurrencedygtigt tilbud på en filebænk.