Værktøjstavle | Hold system i værktøjet med værktøjstavler

Treston værktøjstavle

En værktøjstavle fra MAS-HØVIK A/S kommer fra TRESTON, der leverer et bredt sortiment af industrimøbler og udstyr til indretning af arbejdsstationer.

 

En TRESTON værktøjstavle gør det lettere at overskue værktøjet, og skaber samtidig plads på arbejdsbordet.

 

Produkter fra TRESTON:

 

  • er ISO 9001 kvalitetsgodkendte
  • er ergonomisk rigtigt udformede
  • opfylder GS-sikkerhedskravene

Skab overblik med en værktøjstavle og hulplade

 

Hvis man har meget værktøj og mange forskellige opgaver, der skal løses, så skal man kunne bevare overblikket over sit værktøj for at kunne være effektiv og få udført opgaverne til tiden. Værktøjstavler eller hulplader er i denne sammenhæng geniale og nærmest uundværlige, idet de kan sørge for orden i kaos og samtidig kan sørge for, at alt værktøj er indenfor rækkevidde og lige ved hånden.

 

Kontakt os for vejledning og tilbud

 

Hos MAS-HØVIK A/S har vi nu i over 25 år assisteret kunder i valg af inventar og udstyr til værkstedsindretning. Vi har således lang erfaring med at rådgive og vejlede i forhold til indretning af værksteder og kan hurtigt finde frem til den mest optimale løsning.

Produkter til forskellige brancher

Vi har stor viden om, hvad der er behov for af udstyr i hvilke brancher. Vi holder os løbende opdaterede på kravene i forhold til sikkerhed og arbejdsmiljø samt har stor erfaring i forhold til, hvad de enkelte brancher efterspørger.

Kontakt os og få et uforbindende og konkurrencedygtigt tilbud

Brug vores mangeårige erfaring, og kontakt vores salgsafdeling på tlf. 8686 2655. Så vil en af vores konsulenter udarbejde et uforbindende og konkurrencedygtigt tilbud.