Leverandører
#E8E4E3

Velkommen til MAS-HØVIK

Vi har ALT i lagerindretning

Velkommen til MAS-HØVIK

Langgods - en selvbærende grenreol hal

Velkommen til MAS-HØVIK

Behov for et professionelt smalgangslager?

Velkommen til MAS-HØVIK

Stort program indenfor personaleomklædning 

Velkommen til MAS-HØVIK

Shuttlesystem - Kompaktlagring med fleksibilitet

Leverandører

Kvalitet, sikkerhed og service er i højsædet hos os, og af den grund har vi nøje udfra disse faktorer udvalgt de produkter, som vi forhandler.

Af den grund råder MAS-HØVIK A/S over nogle af markedets absolut bedste produkter. Nedenfor finder du en oversigt over leverandørerne til de produkter som vi forhandler:

MECALUX S.A. er verdens anden største producent af reolsystemer, og er repræsenteret i mere end 40 lande. MECALUX har produceret reolsystemer siden 1966, og leverer i dag løsninger fra simple reoler til fuldautomatiske kranlagre.

ELVEDI er en af Europas førende producenter af grenreoler og øvrige specialprodukter til langgods- og pladeopbevaring.  ELVEDI har opbygget en specialistviden på dette område, og er idag i stand til at levere alt fra små enkle opstillinger til store specialopstillinger med bl.a. integreret tagkonstruktion.

TRESTON
er en af Europas førende producenter af produktionsmøbler samt plast opbevaringssystemer. TRESTON har produktion i Finland og datterselskaber i Sverige, Tyskland, England og Polen.  

C+P MØBELSYSTEM, er Tysklands førende leverandør af skriveborde, arbejdsborde, værkstedsborde, skabe- og arkivskabesystemer, garderobeskabe, opbevaringskabe, produkter til omklædningsfaciliteter, golfskabe m.v. 

BLIKA har en stærk position indenfor opbevaringssystemer. Siden 1947 har BLIKA udviklet og produceret løsninger indenfor værkstøjsskabe, arbejdsborde, skuffeskabe, materialeskabe, Kemikalieskabe, Computerskabe, garderobebokse og skabe samt meget mere.